Top

Technolog żywności / Mikrobiolog

Operator CNC / Ogłoszenia o pracę  / Technolog żywności / Mikrobiolog
Największą wartością firmy Bakoma są nasi pracownicy!

www.bakoma.pl
Wiodący producent wyrobów branży mleczarskiej Firma Bakoma Sp. z o.o. w związku z dynamicznym rozwojem firmy oraz wprowadzaniem nowych produktów na rynek, poszukuje Kandydatów na stanowisko:
Technolog żywności / Mikrobiolog
Miejsce pracy: Elżbietów
Zakres obowiązków:
  • Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz.
  • Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych).
  • Analiza i opracowanie wyników badań.
  • Prowadzenie dokumentacji laboratorium.
  • Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
Wymagania:
  • Wykształcenie wyższe w dziedzinach biologia, technologia żywności, biotechnologia lub pokrewne.
  • Minimum 2 lata doświadczenia jako mikrobiolog w branży FMCG lub w laboratorium badawczym.
  • Znajomość klasycznych technik mikrobiologicznych.
  • Umiejętność obsługi MS Office.
  • Dobra organizacja pracy, odpowiedzialność, sumienność, dokładność.
  • Zdolności komunikacyjne i umiejętność pracy w zespole.
  • Gotowość do pracy zmianowej.
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie w renomowanej firmie.
  • Możliwości rozwoju zawodowego.
  • Opieka medyczna i dostęp do stołówki pracowniczej.
  • Dodatki: śniadanie z produktami firmy, karta Multisport, dodatek świąteczny.
  • Dofinansowanie wczasów dla dzieci i program poleceń pracowniczych.
  • Przyjazna atmosfera i wynagrodzenie z premią za wyniki.
Bakoma Sp. z o.o. powstała po 1989 roku i jest czołowym polskim producentem galanterii mlecznej. Jest spółką ze 100% polskim kapitałem. Produkcja odbywa się w nowoczesnym zakładzie w Elżbietowie. W osiągnięciu najwyższej jakości produktów firma Bakoma wdrożyła kolejno:
  • system HACCP od początku uruchomienia produkcji produktów mlecznych,
  • ISO 9001 – „System zarządzania jakością” – od 1999 roku,
  • ISO 14001 „System zarządzania środowiskowego” – od 2005 roku,
  • ISO 22000 – „System zarządzania bezpieczeństwem żywności” – od 2007 roku,
  • Certyfikacja na zgodność z normami BRC i IFS – od 2012 roku.
Nieustannie unowocześniamy linie produkcyjne, poszukujemy lepszych rozwiązań technologicznych, wprowadzamy innowacyjne naturalne produkty. Rozwijamy się, aby przynosić radość z natury.
DOŁĄCZ DO NAS!
https://bakoma.pl/o-bakomie/praca-u-nas/

Podobne oferty

Technolog żywności

Twój zakres obowiązków: Organizacja i prowadzenie prób technologicznych związanych z nowymi produktami Tworzenie oraz bieżąca aktualizacja...

ILLUSTRO Doradztwo S.C.


opolskie / Nysa

Opublikowano: 2025-02-20

Analityk Technologiczny Żywności

Zakres obowiązków: Tworzenie raportów dotyczących wydajności produkcji mięsa. Analiza danych z uboju i rozbiórki oraz porównywanie kalkulacji...

Praca.pl Sp. z o.o.


mazowieckie / Sokołów Podlaski

Opublikowano: 2025-02-18

Specjalista ds. badań laboratoryjnych

Prowadzenie analiz jakościowych surowców, produktów pośrednich i gotowych. Przeprowadzanie analiz fizykochemicznych. Dokładne dokumentowanie...

Klient portalu Praca.pl


podlaskie / Wyłudki

Opublikowano: 2025-02-08

Technik technologii żywności - przetwórstwo mięsne

wg programu stażu, Fundusz Pracy Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wymagania inne: mile widziana ksiażeczka...

Powiatowy Urząd Pracy w Łasku


łódzkie / Patoki

Opublikowano: 2025-02-06