Największą wartością firmy Bakoma są nasi pracownicy!
www.bakoma.pl
Technolog żywności / Mikrobiolog
Miejsce pracy: Elżbietów
- Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz.
- Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych).
- Analiza i opracowanie wyników badań.
- Prowadzenie dokumentacji laboratorium.
- Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
- Wykształcenie wyższe w dziedzinach biologia, technologia żywności, biotechnologia lub pokrewne.
- Minimum 2 lata doświadczenia jako mikrobiolog w branży FMCG lub w laboratorium badawczym.
- Znajomość klasycznych technik mikrobiologicznych.
- Umiejętność obsługi MS Office.
- Dobra organizacja pracy, odpowiedzialność, sumienność, dokładność.
- Zdolności komunikacyjne i umiejętność pracy w zespole.
- Gotowość do pracy zmianowej.
- Stabilne zatrudnienie w renomowanej firmie.
- Możliwości rozwoju zawodowego.
- Opieka medyczna i dostęp do stołówki pracowniczej.
- Dodatki: śniadanie z produktami firmy, karta Multisport, dodatek świąteczny.
- Dofinansowanie wczasów dla dzieci i program poleceń pracowniczych.
- Przyjazna atmosfera i wynagrodzenie z premią za wyniki.