Top

Technolog Mięsa

Operator CNC / Ogłoszenia o pracę  / Technolog Mięsa

Zakłady Mięsne w Łukowie należą do liderów w branży mięsnej, wyposażone są w nowoczesny sprzęt maszynowy, zatrudniają ponad 2 tys. osób. Wiodącym profilem działalności jest ubój żywca wieprzowego i wołowego, rozbiór wieprzowiny, wołowiny oraz produkcja wysokogatunkowych wędlin i konserw. Zakłady w Łukowie znane są z doskonałej jakości konserw oraz wędlin. W naszym regionie wszyscy znają łukowskie wyroby takie jak: kiełbasa podwawelska, pasztet mazowiecki czy wysokomięsna konserwa luncheon meat. Od zawsze priorytetem dla Zakładów było utrzymanie jakości we wszystkich dziedzinach działalności. Dowodem tego są liczne odznaczenia i certyfikaty, którymi możemy się pochwalić – m.in. wyróżnienie Produkt Najwyższej Jakości czy prestiżowy certyfikat QAFP.

Technolog Mięsa
Miejsce pracy: Łuków
Zakres obowiązków:
  • Opracowywanie nowych produktów oraz ulepszanie obecnych (tworzenie nowych i modyfikacja obecnych receptur, kalkulacji oraz optymalizacja kosztów  receptur).
  • Wdrażanie nowych receptur do produkcji  (dobór odpowiednich surowców, dostosowanie linii produkcyjnej, tworzenie dokumentacji).
  • Opracowanie dokumentacji technologicznej
  • Nadzór nad bieżącą produkcją i dokumentacją dotyczącą procesu produkcji.
  • Optymalizacja procesów produkcyjnych
  • Nadzór nad jakością produktów oraz wspieranie procesów wpływających na zwiększanie jakości produktów.
  • Współpraca z Działem Marketingu w zakresie rozwoju produktu
Wymagania:
  • Wykształcenie wyższe kierunkowe technologia żywności; specjalizacja technologia mięsa (będzie dodatkowym atutem).
  • Znajomość procesów technologicznych w obszarze produkcji w przemyśle spożywczym.
  • Znajomość prawa dotyczącego prawidłowego znakowania produktów spożywczych.
  • Duża samodzielność w pracy, umiejętność efektywnego organizowania czasu pracy.
  • Odpowiedzialność, wysoka samodyscyplina w pracy oraz zaangażowanie i motywacja do rozwoju osobistego, Działu i firmy.
  • Umiejętność pracy w zespole.
Oferujemy:
  • Stabilną pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku z polskim kapitałem.
  • Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat.
  • Możliwość podnoszenia kwalifikacji i rozwoju zawodowego poprzez szkolenia i współpracę z doświadczoną kadrą.
  • Grupowe ubezpieczenie na korzystnych warunkach.
  • Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności i doświadczenia.
Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A. ul. Przemysłowa 15, 21-400 Łuków zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.

Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.

Odpowiemy wyłącznie na wybrane oferty

Podobne oferty

Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym...

ZPC Milanówek Sp. z o.o.


mazowieckie / Grodzisk Mazowiecki

Opublikowano: dzisiaj

Technolog żywności / Mikrobiolog

Zakres obowiązków: Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i...

Bakoma Sp. z o.o.


mazowieckie / Elżbietów

Opublikowano: dzisiaj

Specjalista ds. Technologii Żywności

Zakres obowiązków : Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji....

Praca.pl


mazowieckie / Grodzisk Mazowiecki

Opublikowano: 2025-01-03

Technolog żywności

Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi Przeprowadzanie...

ZPC Milanówek Sp. z o.o.


mazowieckie / Grodzisk Mazowiecki

Opublikowano: 2025-01-03