Nadzorowanie nad przestrzeganiem procesów technologicznych na poszczególnych liniach produkcyjnych, Zarządzanie dokumentacją technologiczną (instrukcje technologiczne; schematy procesowe, receptury, dokumentacja HACCP, karty produktu) Zgłaszanie potrzeb zastosowania nowych technologii i zmian w istniejących procesach produkcyjnych Przygotowywanie we współpracy z zespołem próby w zakresie nowych produktów i technologii, nadzorowanie ich przebiegu oraz wdrażanie do produkcji nowych artykułów, Doskonalenie przepływów materiałów między procesami produkcyjnymi.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), techniczne, kierunek: biochemia
Wymagania inne:Podstawowa znajomość standardów jakościowych ISO, HACCPPosiadanie praktycznej wiedzy z zakresu przetwarzania żywności: w szczególności czekolady Umiejętność pracy w pakiecie MS OfficeUmiejętność planowania i realizowania działań
Miejsce pracy:Gostycyn
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:od 6 500 PLN