- współodpowiedzialność za poprawne funkcjonowanie Systemu Jakości działającego w firmie;- udział w audytach zewnętrznych i wewnętrznych;- prowadzenie dokumentacji audytowej;- opracowywanie i weryfikacji dokumentacji jakościowej zgodnej z ZSZJ;- przeprowadzanie kontroli jakościowej w obszarze produkcyjno- magazynowym.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), inne, kierunek: Technologia żywności, Żywienie człowieka lub pokrewne
Wykształcenie: średnie zawodowe, inne, kierunek: Technologia żywności, Żywienie człowieka lub pokrewne
Język: angielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowany
Wymagania inne:Wykształcenie średnie/ wyższe- kierunek: technologia żywności, żywienie człowieka lub pokrewne. Doświadczenie zawodowe: min. 2 lata. Praktyczna znajomość standardów IFS i BRC. Dokładność w realizacji zadań, komunikatywność, dyspozycyjność. Dodatkowe wymagania: orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Miejsce pracy:Łomża
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:od 4 500 PLN