Planowanie, organizowanie i nadzorowanie codziennych operacji produkcyjnych w zakładzie produkującym wyroby piekarnicze w postaci m.in. pieczywa naan, tortilli, focacci; opracowywanie i wdrażanie harmonogramów produkcji w celu zapewnienia terminowej realizacji zamówień; ścisła współpraca z działami zakupów, logistyki, jakości, magazynu i innymi działami w celu zapewnienia ciągłości produkcji; w okresie od dnia zatrudnienia do momentu otwarcia fabryki: kontakt z kontrahentami odpowiedzialnymi za wyposażenie fabryki, udział w procesie otwarcia zakładu, tj. tworzenie bazy pracowników, weryfikacja kandydatów, udział w rozmowach rekrutacyjnych.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania inne:Wymagane 10 letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym w zakładzie produkującym wyroby piekarnicze, w szczególności pieczywo naan, tortille, focaccia
Miejsce pracy:Ząbkowice Śląskie
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie brutto:od 32 204,38 PLN