czynności rozbioru tusz, półtusz i ćwierćtusz na części zasadnicze; przeprowadzanie obróbki, konfekcjonowania i kalibracji (sortowania) mięsa; dbanie o utrzymywanie czystości na stanowisku pracy; przestrzeganie zasad etyki, ergonomii oraz przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy oraz ochrony przeciwpożarowej i ochrony środowiska wymaganych na stanowisku pracy.
Wymagania konieczne:Zawód: Pracownik rozbioru mięsa
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Uprawnienia: zdolności manualne
Wymagania inne: Mile widziany 1 miesiąc doświadczenia zawodowego na stanowisku pracownik rozbioru mięsa, gotowość do wyrobienia badań sanitarno-epidemiologicznych Możliwość przyuczenia na stanowisku, pod okiem brygadzisty/koordynatora.
Miejsce pracy:Międzyrzec Podlaski
Rodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:od 3 603,6 PLN