Top

Pracownik przetwórstwa żywności

Operator CNC / Ogłoszenia o pracę  / Pracownik przetwórstwa żywności
Powiatowy Urząd Pracy w Łęczycy
Pracownik przetwórstwa żywności
Miejsce pracy: Daszyna
Numer: StPr/23/0142
OBOWIĄZKI:
prace przy produkcji żywności. Wymagane orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych. Dźwiganie ciężarów przekraczających masę 20 kg, praca w pozycji stojącej (brak przeciwskazań zdrowotnych do pracy stojącej i podnoszenia ciężarów)
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: podstawowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych


Wymagania inne:

[Inne] : Praca na umowę zlecenie około 154 godziny w miesiącu, stawka 22,80 za 1 godzinę pracy, wynagrodzenie miesięczne według ilości przepracowanych godzin. Proszę o wysłanie informacji starosty na adres Tomasz Perka ul. F. Chopina 34, 66-400 Gorzów Wlkp.

Miejsce pracy:

Daszyna


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 22,8 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Łęczycy

Podobne oferty

Pracownik Produkcji - Konstrukcje Stalowe

Twój zakres obowiązków Pomoc przy wykonywaniu robót spawalniczych zgodnie z dokumentacją techniczną i technologią spawania. Przygotowywanie...

Trakcja S.A.


mazowieckie / Warszawa

Opublikowano: dzisiaj

Pracownik produkcji uszczelniaczy

Przejdziesz szkolenie , które pomoże Ci odpowiednio rozpocząć pracę. Firma zapewnia potrzebną odzież roboczą i sprzęt ochronny. Będziesz...

OTTO Special Staffing


/ Arkel

Opublikowano: dzisiaj

Pracownik produkcji

(oferta kierowana zarówno do osób indywidualnych jak i par czy grup) Miejsce pracy: Morsbach (Niemcy) Opis stanowiska: Wykonywanie prostych zadań...

MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.


/ Morsbach

Opublikowano: dzisiaj

Operator produkcji farb ofsetowych

Zadania: Obsługa maszyn do produkcji farb ofsetowych Kontrola jakości i parametrów Przestrzeganie BHP Prowadzenie raportów Nie wymagamy...

Sun Chemical Sp. z o.o.


mazowieckie / Marki, k. Warszawy

Opublikowano: dzisiaj