Top

Pracownik pomocniczy gastronomii

Operator CNC / Ogłoszenia o pracę  / Pracownik pomocniczy gastronomii
Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Pracownik pomocniczy gastronomii
Miejsce pracy: Kraków
Numer: StPr/23/0435
OBOWIĄZKI:
Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach gastronomicznych i przedsiębiorstwach produkujących gotowe wyroby i półprodukty kulinarne;sporządzenie różnego rodzaju półproduktów i prostych potraw warzywnych, owocowych i mięsnych, rybnych, mącznych, ciast i deserów; przygotowywanie warzyw, owoców, mięsa, ryb do dalszej obróbki; utrzymanie czystości na stanowisku pracy; wydawanie potraw i napojów;porządkowanie pomieszczenia gastronomicznego w części handlowo-usługowej; dbanie o porządek w kuchni; zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętu kuchennego oraz układanie naczyń na półkach i w szafkach.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe

Miejsce pracy:

Kraków


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 000 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie

Podobne oferty

Pracownik pomocniczy na produkcji

Zabezpieczanie dostępności materiałów niezbędnych do produkcji. Precyzyjne dozowanie surowców zgodnie z instrukcjami technicznymi. Ustawianie i...

Klient portalu Praca.pl


opolskie / Strzelce Opolskie

Opublikowano: dzisiaj

Pracownik Pomocniczy

Prace fizyczne i pomocnicze w różnych sekcjach: hala produkcyjna, magazyn, pralnia przemysłowa, Obsługa prostych urządzeń produkcyjnych,...

Klient portalu Praca.pl


/

Opublikowano: dzisiaj

Pomocniczy robotnik przemysłowy

Prace pomocnicze związane z przetwórstwem ryb i owoców morza, mycie i czyszczenie maszyn i urządzeń Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak...

Powiatowy Urząd Pracy Łódź-Wschód


łódzkie / Żeromin

Opublikowano: 2025-02-20

Pracownik pomocniczy produkcji

- montaż sprzętu AGD- wzrokowa kontrola jakości gotowych elementów- praca na zautomatyzowanej linii produkcyjnej- pakowanie- praca na...

Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi


łódzkie / Łódź

Opublikowano: 2025-02-20