- zawieszanie drobiu żywego na linii ubojowej; - obsługa linii patroszenia drobiu oraz sortowania podrobów; - zawieszanie tuszki drobiowej na linii wychładzania tuszki; - rozbiór drobiu na części zasadnicze na taśmie rozbiorowej; - sortowanie mięsa i tłuszczów pochodzących z obróbki elementów lub elementów handlowych na klasy w zależności od barwy mięsa zawartości tkanki tłuszczowej, przekrwień itp; - mrożenie, pakowanie i magazynowanie gotowych elementów drobiowych w pomieszczeniach magazynowych; - mycie i dezynfekcja pojemników i palet
Wymagania konieczne:Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: dobra kondycja fizyczna
Wymagania inne:[Umiejętność 1] : ubój, rozbiór drobiu[Inne] : mile widziana znajomość języka angielskiego w celu porozumiewania się ze współpracownikami z innych krajów, mile widziane doświadczenie w pracy z mięsem, brak przeciwskazań zdrowotnych do pracy z mięsem, dyspozycyjność do wykonywania pracy w nieregularnym trybie (umowa zlecenie), brak przeciwwskazań do pracy w hali w niskiej temperaturze
Miejsce pracy:Giżycko
Rodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:od 30,50 PLN