- zawieszanie drobiu żywego na linii ubojowej;- obsługa linii patroszenia drobiu oraz sortowania podrobów;- zawieszanie tuszki drobiowej na linii wychładzania tuszki;- rozbiór drobiu na części zasadnicze na taśmie rozbiorowej;- sortowanie mięsa i tłuszczów pochodzących z obróbki elementów lub elementów handlowych na klasy w zależności od barwy mięsa, zawartości tkanki tłuszczowej, przekrwień itp;- mrożenie, pakowanie i magazynowanie gotowych elementów drobiowych w pomieszczeniach magazynowych;- mycie i dezynfekcja pojemników i palet
Wymagania konieczne:Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: dobra kondycja fizyczna
Wymagania inne:[Umiejętność 1] : ubój, rozbiór drobiu[Inne] : mile widziana znajomość języka angielskiego w celu porozumiewania się ze współpracownikami z innych krajów, mile widziane doświadczenie w pracy z mięsem, brak przeciwskazań zdrowotnych do pracy z mięsem, dyspozycyjność do wykonywania pracy w nieregularnym trybie (umowa zlecenie)
Miejsce pracy:Giżycko
Rodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:od 30,5 PLN