Obsługiwanie i nadzorowanie kotłów do gotowania surowców; obsługiwanie i nadzorowanie maszyn rozdrabniających: wilków, krajalnic, kutrów; obsługiwanie i nadzorowanie mieszałek do mieszania składników farszu na wędliny; obsługiwanie i nadzorowanie nadziewarek stosowanych do nadziewania osłonek farszami; obsługiwanie i nadzorowanie komór wędzarniczych; czyszczenie, mycie i dezynfekowanie obsługiwanych maszyn oraz wykonywanie podstawowych czynności konserwacyjnych; przestrzeganie instrukcji obsługi maszyn oraz przepisów bhp.
Wymagania konieczne:Zawód: Operator urządzeń do przetwórstwa mięsa (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania inne:wykształcenie min. zasadnicze zawodowe - kierunek bez znaczenia; sumienna; odpowiedzialna
Miejsce pracy:Biesna
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:od 3 490 PLN