Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku w branży spożywczej.
Dobra umiejętność organizacji pracy i pracy w zespole, umiejętność zarządzania pracą pracowników produkcji i brygadzistów.
Znajomość systemów i standardów jakości.
Odporność na stres, samodzielność w podejmowaniu decyzji.
Aktualna książeczka sanitarno- epidemiologiczna.
OPIS STANOWISKA:
Planowanie i organizowanie pracy na Wydziale Drobiarskim przy zachowaniu rytmiczności pracy.
Nadzorowanie procesów produkcyjnych na wydziale, analiza danych procesowych.
Sprawdzanie gotowości maszyn i urządzeń do pracy przed rozpoczęciem pracy
Kontrola jakości surowca, nadzorowanie wskaźników uzysków surowca oraz bieżąca analiza, zgłaszanie wszystkich nieprawidłowościami do Kierownika Produkcji
Nadzór i kontrola parametrów procesu technologicznego rozbioru i pakowania drobiu, nadzór nad terminową realizacją zamówień.
OFERUJEMY
Interesującą pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie.
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę .
Adekwatne do stanowiska warunki zatrudnienia.
Ciekawy pakiet socjalny: talony świąteczne, wczasy „pod gruszą”, dofinansowanie do zorganizowanego wypoczynku dzieci i młodzieży.