Top

Masarz

Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
Masarz
Miejsce pracy: Zabrze
Numer: StPr/23/0386
OBOWIĄZKI:
Przygotowanie mięsa do spożycia i do przetwórstwa. W trakcie pracy będzie dokonywać obróbki oraz klasyfikacji poubojowej mięsa, dzielić tusze zwierząt rzeźnych na ćwierć- i półtusze oraz elementy rozbiorowe lub elementy kulinarne.Praca na 2 zmiany od poniedziałku do piątku w godzinach: 6:00-14:00,12:00-20:00.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe


Wymagania inne:

praca z surowym mięsem - posiadanie książeczki sanepidowskiej - warunek koniecznydoświadczenie w produkcji mięsa mile widzianewykształcenie dowolne

Miejsce pracy:

Zabrze


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 3 600 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu

Podobne oferty

Pracownik ds. nadzoru produkcji

Nadzór i koordynacja pracy zespołu produkcyjnego. Organizowanie, planowanie i kontrolowanie przebiegu produkcji. Dbanie o termnowość realizacji...

Powiatowy Urząd Pracy w Strzelcach Opolskich


opolskie / Kolonowskie

Opublikowano: dzisiaj

Pracownik przygotowalni flexograficznej

Rozwożenie wytworzonych polimerów, pomoc w produkcji Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: zdolności manualne...

Powiatowy Urząd Pracy w Świeciu


kujawsko-pomorskie / Głogówko Królewskie

Opublikowano: dzisiaj

Pomocnik mleczarski

pakowanie masła, twarogu, śmietanek; pakowanie twarogu vacum; mycie ręczne skrzynek; mycie ręczne i pianowe powierzchni maszyn, urządzeń,...

Powiatowy Urząd Pracy w Brodnicy


kujawsko-pomorskie / Brodnica

Opublikowano: dzisiaj

Wędliniarz

Dobór i przygotowanie surowego mięsa do dalszej obróbki. W tym krojenie, siekanie i mielenie mięsa zgodnie z recepturami.Dokładne odmierzanie i...

Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku Podlaskim


podlaskie / Brańsk

Opublikowano: dzisiaj