Top

Masarz

Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
Masarz
Miejsce pracy: Zabrze
Numer: StPr/23/0386
OBOWIĄZKI:
Przygotowanie mięsa do spożycia i do przetwórstwa. W trakcie pracy będzie dokonywać obróbki oraz klasyfikacji poubojowej mięsa, dzielić tusze zwierząt rzeźnych na ćwierć- i półtusze oraz elementy rozbiorowe lub elementy kulinarne.Praca na 2 zmiany od poniedziałku do piątku w godzinach: 6:00-14:00,12:00-20:00.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe


Wymagania inne:

praca z surowym mięsem - posiadanie książeczki sanepidowskiej - warunek koniecznydoświadczenie w produkcji mięsa mile widzianewykształcenie dowolne

Miejsce pracy:

Zabrze


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 3 600 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu

Podobne oferty

Monter / Tapicer / Pakowacz

Twój zakres obowiązków: montowanie podzespołów i zespołów elementów w oparciu o schematy konstrukcyjne lub wykonywanie prac tapicerskich, w...

Nowy Styl


podkarpackie / Jasło

Opublikowano: dzisiaj

Pracownik produkcji - bez znajomości języka angielskiego

Twój zakres obowiązków: Prace produkcyjne: pakowanie, sortowanie różnych produktów - wędliny, szynki, sałatki, sosy, majonezy, ketchupy,...

Euro Personnel


/

Opublikowano: dzisiaj

Pracownik Produkcji - przetwórstwo ryb

OPIS STANOWISKA: Przetwarzanie łososia i białej ryby. Wkładanie całych ryb do maszyny. Składanie pudełek, naklejanie etykiet na pudełka....

SIA OXY HR


/ Urk

Opublikowano: dzisiaj

Pracownik produkcji

Zakres obowiązków: prace przy produkcji skrzyń drewnianych oraz pakowanie eksportowe, obsługa maszyn produkcyjnych, dbanie o standardy...

Export Pack Polska


śląskie / Zabrze

Opublikowano: dzisiaj