Koordynacja pracy personelu piekarni i dbanie o zachowanie odpowiedniego poziomu pracy, planowanie produkcji w oparciu o zamówienia złożone przez klientów, zarządzanie magazynem surowców w piekarni, dbałość o utrzymanie dobrych relacji z klientami i dbanie o ich zadowolenie z produktu, przygotowywanie raportów i analiz dotyczących produkcji, kosztów i sprzedaży, monitorowanie jakości produkcji, dbanie o standardy higieny i bezpieczeństwa pracy, sporządzanie harmonogramów pracy i nadzorowanie ich realizacji, Mile widziana znajomość obsługi programu ProfiPIEK.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: średnie branżowe
Uprawnienia: dobrze rozwinięte zdolności interpersonalne
Uprawnienia: umiejętność sterowania jakością produkcji
Uprawnienia: biegła obsługa komputera z obsługą internetu
Wymagania inne:[Umiejętność 2] : znajomość procesów produkcyjnych i technologii wypieku pieczywa i wyrobów cukierniczych[Umiejętność 1] : doświafdczenie pracy na stanowisku kierowniczym w piekarni lub cukierni,
Miejsce pracy:Skawina
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:od 7 000 PLN