Organizowanie i koordynowanie pracy podległym pracownikom podczas zmiany produkcyjnej, opracowywanie dokumentacji technologicznej oraz specyfikacji nowych produktów z uwzględnieniem wymagań jakościowych i prawnychwykonywanie prób technologicznych nowych produktów, inicjowanie i wdrażanie uprawnień, oraz optymalizacja kosztów, współpraca z pozostałymi działami firmy oraz dostawcami surowców, kontrola jakości, oraz optymalizacja procesów produkcji, nadzorowanie zużycia surowców, regularne przeprowadzanie analiz sprzedaży i zwrotów oraz monitorowanie trendów żywieniowych w branży. Praca w godzinach: 6-14.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: średnie zawodowe 4-letnie
Uprawnienia: komunikatywność i wysoka kultura osobista
Uprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole
Uprawnienia: biegła obsługa komputera z obsługą internetu
Wymagania inne:przeprowadzanie analiz sprzedaży i zwrotów oraz monitorowanie trendów żywieniowych w branży, organizowanie i koordynowania pracy podległym pracownikom.
Miejsce pracy:Gdańsk
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie brutto:od 7 000 PLN