Szef produkcji ze znajomością technologii mięsa będzie odpowiedzialny za produkcję, system HACCP oraz zamówienia,zarządzanie zespołem pracowników produkcyjnych, delegowanie obowiązków,nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów produkcyjnych,stosowanie zasad GMP, GHP i BHP.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Uprawnienia: znajomość obsługi komputera
Uprawnienia: kierowanie zespołem
Uprawnienia: umiejętności stosowania standardów jakościowych HACCP, GMP i GHP
Wymagania inne:[Umiejętność 2] : doświadczenie na podobnym stanowisku kierowniczym (technolog produkcji, kierownik produkcji) preferowane w branży mięsnej;[Umiejętność 1] : Wykształcenie: minimum zawodowe-techniczne (technolog produkcji żywności),
Miejsce pracy:Żdanów
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:od 6 500 PLN