Prowadzenie badań przewidzianych w ramach przyjętego do realizacji Projektu, w tym:1. wykonywanie analiz oceny jakości i trwałości surowców i uzyskiwanie w Projekcie produktów2. udział w opracowywaniu technologii i wytwarzanie produktów będących przedmiotem projektu,3. opracowywanie wyników przeprowadzonych analiz4. przygotowanie do druku publikacji naukowych5. prezentacja uzyskanych wyników poprzez udział w seminariach i konferencjach krajowych i zagranicznych
Wymagania konieczne:Zawód: Inżynier technologii żywności (wymagany staż - lata: 15)
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: TECHNOLOGIA ROLNO-SPOŻYWCZA ORAZ MIKROBIOLOGIA
Język: francuski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
Język: angielski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
Język: arabski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
Wymagania inne:WYWMAGANE WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE ORAZ CO NAJMNIEJ STOPIEŃ DOKTORASPECJALISTA W DZIEDZINIE OCENY JAKOŚCI PRZECHOWALNICTWA I PRZETWARZANIADAKTYLI; POZYSKIWANIE GRANTÓW I PROJEKTÓW Z NCN
Miejsce pracy:Skierniewice
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:od 17 000 PLN